söndag 26 april 2009

Mysig Söndag.

Åkte med kristina hem från jobbet, skönt att slippa köra när man är så trött på morgon, och när jag har 4 mil till jobbet, sov till ett.
Sen åkte jag och hämtade Bill och vi åkte på vårmässan, men de blir bara sämre och sämre för varje år, men fick med mig ett par rosa trädgårdsvantar med rosor på, en rosa trädgårdsspade och en rosa rafsare, en sån där som ser ut som en gaffel fast med bara 3 gafflar.. :) heh!
Sen hämtade vi upp zeb och for till min stuga, och satt ihop mitt badrumsskåp, jag planterade mina pensér i lådorna som ska sättas upp imorrn, fick även kaffe besök av Mona och Ove (dom jag hyr av).. trevligt, dom ville måla om altanräckena och byta ut ena sidan, skönt att dom vill renovera mera, nu ska jag bara få dom att måla omhuset oxå :)
Sen ville pappa har middagssällskap, åkte ut till sommarstugan och åt kycklinghamburgare, men det var ingen hit, tyckte inte alls om dom.. dom på mcdonalds är betydligt godare... åt middag på den nybyggda altanen med utsikt över havet, sen gick vi ner till klipporna och kolla på när grannen fiskade... och jag fotograferade massa med pappas kamera.. :)
Sen for jag förbi en snabbis hos Anna och tog en kaffe, väl hemma så har jag unnat mig ett glas vin och skruvat ner alla gardinhängare, efter som IKEA har kommit på den briljanta idén att inte sälja lösa längre, utan nu säljs allt i ett kit (gardingstång, upphängare och knoppar) Skit dåligt tycker jag.
Nu väntar jag på att Emma ska ringa så jag får mitt kvällsliga samtal med henne, annars kan jag inte sova :p

ha en trevlig kväll!!

KRAM/C

1 kommentar:

Kricke sa...

Hahaha att sprita ansiktet va lite skämt... gjorde alltid de när magsjukan gick när jag jobbade..HAHA...

Tror jag kör på att tvätta händerna så ofta jag kan och hålla mig borta från stan..hehe!Mycket turister där...

Tack ändå hjärtegumman!

Drömde föresten om dig häromdagen.. Jag såg dig och hejade på dig men du hejade inte tillbaka utan kollade bara på mig.. sen gick du vidare.. sen befann du dig inte mer i drömmen.. konstigt!!!

ta hand om dig